Knäpp

Mår mycket bättre idag tack och lov. Sjukt varmt ute så vi åkte en tur till stranden. Dock badade jag inte och det blev bara en kort stund.

Ångesten håller i sig, och späddes på ytterligare av yttre faktorer. Att det inte kan få vara lite lugnt nån gång! Jag äts fan upp. Jag vill ha tillbaka det ångestlugnet som var innan vi började traumabearbetningen på DBTn. Gaah jag blir knäpp!


Livet, Traumabearbetning, Ångest | trauma, ångest | |
#1 - - Mia:

Om du behöver prata med någon! Hör av dig redan i dag!Hör av Dig till mig med en liten kommentar i detta inlägg med att jag ska kontakta Dig, jag finns för Dig om Du behöver hjälp med något, prata, stöd mm. Vet själv av egen erfarenhet hur hemskt det är att inte ha någon att prata med om man t ex råkar ut för misshandel, kränkning, hot, förtal, mister ett barn eller annan anhörig. Samhället har ju inga resurser att hjälpa till med och man blir bara lämnad ensam. Det är lite lättare att få hjälp om man är missbrukare eller flykting, men alla är ju inte det, och många kanske vill komma vidare i livet men orkar inte själva. Som sagt kommentera detta redan idag så har Du en bra vän som kommer att ställa upp för Dig. Tar inget betalt om det är via telefon, mail eller chatt, men kanske lite om jag ska göra större jobb mm åt Dig, men det kan vi prata om senare, vet av egen erfarenhet att för många räcker det att få prata med någon då och då och inte ha allt inom sig.

Det är för hemskt att inte vården i Sverige har tid och resurser längre att hjälpa en vanlig skötsam person som råkat illa ut, det borde vara deras jobb, men som sagt det är jobbigt om man är ensam, men jag ställer gärna upp och hjälper Dig så skynda Dig att kommendera detta nu så hörs vi inom snar framtid. Ha en trevlig kväll/Mia.

/mia2@home.se

/miamiamia.bloggplatsen.se

Upp