Upp och ner

Upp och ner läget fortsätter. Tröttsamt.
 
Började dagen på gymmet. Det är sjukt jobbigt för jag har så dålig kondition, men om vi ska upp och vandra om fem veckor så är det bara att träna upp den, finns inget alternativ. Kommer väl att hinna lite innan dess i alla fall, andras blir det en plågsam vandringe eftersom det är mycket uppåt vägen vi ska. Barnen är tokpeppade, vi var på samma berg förra året, och det är helt underbar utsikt. Tillbaka till gymmet. Körde 45 min kondition och 15min styrka, innan jag gav upp. Ganska bra jobbat ändå tyckte jag. Nu blir det vila till torsdag kväll då jag ska på bodybalancepass.
 
Kom hem och somnade typ direkt. Vaknade och kände mej sjukt låg så jag stannade ett bra tag i sängen innan jag orkade mej upp. Fixade lite här hemma och hamnade i sängen igen. Hatar nerläget. När jag hämtade sonen hade det i alla fall börjat vända igen och vi hade riktigt mysigt här hemma. Pysslade och pärlade bara han och jag. Inte ofta man får tid för bara ett barn. Oftast är ju båda med.
 
Hoppas ni haft en bra dag! Jag ska krypa ner under mitt täcke igen där jag behöver vara just nu.
 
 
Diagnoser | mixed state | | 2 kommentarer |

Mixed state

Var hos läkaren i fredags, och hade ett väldigt bra samtal. Vi pratade först om mitt väldigt sväninga humör. Från väldigt uppåt till väldigt neråt på ett par timmar ibland. Hon funderade över medicinlistan och kom fram till att det finns inget som triggar det tillstånd i bipolariteten som kallas "mixed state" De är helt enkelt bara så att jag befinner mej där nu trots rätt medicinering, och så kan det vara ibland. Jobbigt.
 
Vi pratade också om kris och traumabearbetning som vi förhoppningsvis ska kunna komma igång med i höst. Hur och var det ska ska får tiden utvisa. Om det blir hos psykolog eller hos min dbtbehandlare. Jag skulle ju föredra det senare alternativet, men självklart litar jag på deras omdöme.
 
Jag får tillbaka min tvåveckorsdelning av dosetten, och snart är min ordinarie sjuksköterska tillbaka. Så skönt. Jag gillar vikarien med, men det blir ju inte samma samtal.
 
Så slutet av förra veckan och helgen har varit röriga. Massa projekt ena sekunden och bara sova och deppa nästa. Hoppas det snart övergår till det mer "normala" Har fått njuta av solen idag i alla fall, klippt gräset och städat. Allt mellan varven av depp. Rörigt.
 
 
Diagnoser | mixed state | | 2 kommentarer |

Rörelse och deg

Dagarna rullar på. Barnen är på förskolan och jag är hemma. Om någon undrar varför så är det för att jag helt enkelt inte orkar ha dom ensam hela dagarna. Kanske kan tyckas konstigt men så är det.
 
Köpte mitt efterlängtade  träningskort i helgen och har tränat två gånger den här veckan. En gång på gymmet och den andra på yogaklass. Yogan var igår och det känns i kroppen idag kan  jag säga. Fast positivt. Yoga är sån träning som är okej för mej att göra. På lördag ska jag prova ett yogainspirerat pass med. Det är dom två passen jag "får" gå på just nu. Skönt att få röra på sig igen.
 
I övrigt så sover jag mycket. Har dragit ner på min sömnmedicin, men det verkar inte göra någon skillnad. Ska ta upp det imorgon med min läkare. Fixar lite här hemma på dagarna, städar lite, tvättar men allt gå i snigelfart. Är  helt rastlös medan huvudet är som deg typ. Kommer ju inte direkt någonstans eftersom jag inte kan köra bil några längra sträckor.
 
Japp så är livet just nu.
 
 
Livet | Anorexia blogg, Iktorivil | | En kommentar |
Upp