Väntan

Trött och sliten efter gårdagens sjukhusbesök. Fem timmar på akuten och inte en läkare i sikte, helt sjukt. Jag gav upp när det bara blev fler och fler före mej i väntekön. Skrev ut mej själv efter att typ fått skäll av en sjuksköterska för att jag frågade om väntetiden. Kände att det viktigaste var att dom tagit proverna och att dom var bra. Blodtrycket okej och blodsockret fint.
 
Mannen jobbar givetvis idag, men det går bra med barnen. Dom har en kompis över, och leker jättebra. Faktiskt lättare när det är en kompis här än annars. Blir mindre bråk. På förmiddagen var vi ute och byggde snögubbar. Riktigt fina blev dom. Barnen åkte pulka i den hala backen på tomten. Mysigt.
 
Kan trots gårdagen inte äta, behöver hjälp nu, och den tolfte känns långt bort. Får se om jag ringer min läkare på måndag och rådfrågar henne trots att hon var så sur sist. Henne eller mobila teamet senare idag. Ångesten som hållt sig borta sen jag fick mina Iktorivil är här iidag och lurar. Jag försöker lura den tillbaka genom att lyssna på barnens lekande.
 
Hoppas ni har det bra!
Ätstörningar | | 4 kommentarer |

SöS

Idag blev det ambulans till sjukhuset eftersom jag var så dålig och knappt fått i mej nån mat på en vecka. Svimmat och varit konstant yr i princip. Hade jättehög puls och galet lågt blodtryck när dom kom. Tog nästan två liter vätska innan blodtrycket var nästan okej. Alla prover var bra och allt såg fint ut. Märkligt. Snabba var dom med att skicka ambulans i alla fall...
Ätstörningar | | 3 kommentarer |

Lite goda nyheter

Var hos min sjuksköterska imorse. Hon höll faktiskt med om att det var vansinne att sätta in ytterligare en medicin. Egentligen får hon säkert inte säga det till mej, men idag gjorde hon det och skickade direkt ett meddelande till läkaren. Hon rådde mej också att ta dom några dagar, men om dom triggar ätstörningarna mer, eller om jag känner mej destruktiv så ska jag direkt sluta med dom igen.
 
Nu precis återkom hon igen med en tid för nätverksmöte på Anorexicentrum. Den 12 februari blir det av så det är ju ganska snart ändå. Känns skönt att ha ett datum så jag kan få komma igång med min behandling så fort som möjligt sen. Efter gårdagens kaos hos läkaren känns det lite bättre nu måste jag säga. Tänk att öppenvården kanske lyckas samordna sig för en gångs skull. Bara min läkar och behandlaren som måste vara flexibla nog att följa med, och det får dom fan vara.
Ätstörningar | | 6 kommentarer |
Upp