Ledig

På tisdagar så kommer jag tillsvidare att vara ledig från dagvården. Detta på grund av andra saker som måste göras. Har precis börjat med Lithium och måste lämna blodprover för detta varje tisdagmorgon. Har också min DBT på tisdagar och medicindelning. Sa idag att det börjar kännas lite larvigt att jag inte får hem mina mediciner. Inte så att jag haft några självmordsplaner på länge nu. Sjuksköterskan tyckte dock att vi ska vänta, men hon skulle ta upp det med min läkare.
 
Idag han jag också med en fika med en kompis. Så himla skönt att bara vara vanlig. Inte i vården hela tiden. Efter fikan tog vi en tur till second handbutiken i närheten och fyndade lite kläder till dottern. Bra fynd kan jag säga för hon blev överlycklig när hon fick se dom.
 
Imorgon är det dags för dag två på dagvården och det känns bra. Nervositeten släppte redan i måndags verkar det som.
 
 
Öppenvård | | 3 kommentarer |

Första dagen

Första dagen avklarad. Började med en timmes samtal med min behandlare. En väldigt gullig tjej som jag nog kommer att trivas bra med. Kändes skönt och stressnivån sjönk. Blev sen visad runt och presenterad för dom andra. Visade sig att den ena har jag ju träffat på avdelningen så det kändes bra. Pratade med henne och en tjej till. Verkar vara mysig stämning.
 
Han med mellis och utvärderingsgrupp innan det var dags för lunch. Sen var dagen liksom slut. Gick så himla fort och klockan tio över ett åkte jag hem. Väl hemma var jag helt slut och somnade. Vaknade undefär när jag borde varit och hämtat barnen så det blev lite bråttom. Härligt att försova sig på eftermiddagen. Hah
 
 
Ätstörningar | | 3 kommentarer |

Trött

Är jättenervös inför imorgon. Första dagen. Har ångest över allt och kan inte ens bestämma vilken tid jag ska åka med sjukresan. Jag gör små problem till stora i onödan tror jag. Läskigt är det i alla fall, men troligen så går det över väldigt fort när jag väl är där.
 
Idag har vi varit iväg på kalas. Tänkte först låta bli för jag kände mej trött och sur. Dessutom så kändes det som ett stort projekt med fika och sånt jag inte kan äta. Mellis som jag måste äta. Jag följde i alla fall med, och det gick bra. Måste sluta krångla till allt så mycket. Vill dock helst hålla mej till mitt matschema så här i början. Känns jobbigt att ändra det. Väl hemma från kalaset så är jag helt slut, men stolt över att jag orkade.
 
Hoppas ni haft en bra söndag!
 
 
 
 
Livet | | 4 kommentarer |
Upp