Väntan

Trött och sliten efter gårdagens sjukhusbesök. Fem timmar på akuten och inte en läkare i sikte, helt sjukt. Jag gav upp när det bara blev fler och fler före mej i väntekön. Skrev ut mej själv efter att typ fått skäll av en sjuksköterska för att jag frågade om väntetiden. Kände att det viktigaste var att dom tagit proverna och att dom var bra. Blodtrycket okej och blodsockret fint.
 
Mannen jobbar givetvis idag, men det går bra med barnen. Dom har en kompis över, och leker jättebra. Faktiskt lättare när det är en kompis här än annars. Blir mindre bråk. På förmiddagen var vi ute och byggde snögubbar. Riktigt fina blev dom. Barnen åkte pulka i den hala backen på tomten. Mysigt.
 
Kan trots gårdagen inte äta, behöver hjälp nu, och den tolfte känns långt bort. Får se om jag ringer min läkare på måndag och rådfrågar henne trots att hon var så sur sist. Henne eller mobila teamet senare idag. Ångesten som hållt sig borta sen jag fick mina Iktorivil är här iidag och lurar. Jag försöker lura den tillbaka genom att lyssna på barnens lekande.
 
Hoppas ni har det bra!
Ätstörningar | | 4 kommentarer |
Upp