Bergodalbana

Bättre dag? Frågan är om det finns några såna. Eller jo en del av dagen var bättre. Grannen fick upp mej ur sängen och in till henne på en kopp te. Bra att ha ett syfte med att gå upp. Vi snackade skit och åkte sen för att göra lite ärenden. Avslutade med snabbmat som jag faktisk fick i mej och behöll i magen.

Sen kom jag hem och rasade ihop, jättetrött och med massa tankar på gårdagen. Allt bara snurrar i huvudet i en enda röra. Skönt att bearbetandet är igång, men sjukt jobbigt samtidigt. Jag tvingas ju tänka mycket på det som varit. Ska försöka komma ut ur min bubbla och laga mat istället nu.Livet, Traumabearbetning | Traumabearbetning, trauma, ätstörning | |
#1 - - Amanda CL:

skönt att grannen fick upp dig :)
köpte pizza idag orkade inte laga mat :P

sv: ja det ska bli jätte kul!

#2 - - Elin Björk:

Åhh. Gör ont i mig när jag läser. Vad du behövt överleva. "Om inte" är inte ett bra uttryck i några situationer. ALLS! Helt jävla pissigt uttryck, har min psykolog sagt mig och jag börjar tro att han har rätt, för det passar inte in i din situation (tycker jag). Det var inte ditt fel. Hur du än gjorde så är våldtäkt inte ditt fel. ALLS. Hoppas verkligen att både du och jag kan "komma över" det som hänt oss.
Kramar

Svar: Det hoppas jag med, att det blir mer oviktigt i alla fall...
mejomitt.blogg.se

#3 - - Anonym:

Gick igenom en kartläggningsprocess av min livslinje i våras och precis som du beskriver var det verkligen extremt svårt och utmanande. Trots allt var det bra att få sätta ord på och möta händelserna igen i ett tryggt sammanhang. Rädslan och den jagande känslan är inte längre riktigt lika attackerande och hotande.

#4 - - Elin:

Te fattar jag mig inte på, men mysa med grannen - det kan jag när humöret och orken tillåter..
Får ta dig dit ibland också, så du kommer ut i tid.

Bra kämpat med snabbmaten!! Inte lätt..
kramar

#5 - - Viljaleva.devote.se:

Vad bra med en sådan granne! Jag har också en supergranne som är en jättestöttning nu när min bror dog. Fler sådana tycker jag! Alla borde ha en supergranne! Kram<3

Upp